Pernille

Pernille

Luderen modtager

Nogle af mine stævnemøder  / Sexdates giver mig nu mindst lige som dem der kommer her for at benytte sig af min sex-service. Jeg sidder hermed en mail fra en af de mænd der kommer her en gang imellem for at benytte mig. Han elsker sex lige på og hårdt.. og er ikke til noget med kys og kram.

Det han vil ha er hård og ekstrem analsex. Det er præcis det jeg kan give ham.  

Han forventer, at jeg er helt klar til, at kan fiste mig dybt så snart han træder ind af døren hos mig.

En luder tager imod

Jeg plejer at starter dagene helt som jeg plejer..dvs. makeup og paryk, når der er kunder i butikken er det gerne noget tøj der understøtter det der ske, så jeg dresser op som var jeg en luder der skal på arbejde.. skal man dyrke ekstrem analfisting i længere tid er det er fordel at starte i god tid med en grundig udskylning analt..

Der er aftalt en tid han ankommer på. Jeg ligger klar til at modtage ham. og plejer at ligge med en monster stor buttplug stoppet helt op i røven. Han flår pluggen ud af røven på mig så jeg får en lille prolaps. inden jeg nogensinde når at sunde mig har han mast den knyttede højre helt op i mig.

De næste 30 sekunder eller noget i den retning den godt og grundigt frem og tilbage, inden han rykker den hurtigt ud af røven på mig..  men han brøler “ nu skal du satme få” den store buttplug bliver banket ind på plads.. jeg stønner … Ned på knæ foran mig. kommanderer han. “åben munden og kig op”

Orgasmen “jeg får min belønning”

Jeg mærker et fast greb om min nakke og hans pik fylder hele munden og han at kneppe mig i munden ikke så dybt.. men så det er behageligt nemt for mig… Jeg ved dog at 10 sekunder får de 22 cm pik helt i bund min mund, eller langt ned i halsen, gag og min buttplug flyver ud..  af røven… røven op lyder det grødet fra ham … han giver lige pikken en pause… det er nu mere end jeg han bruger nu begge hænder til at fiste mig …ind jeg kommer…

Det betyder ikke at han stopper her. Nu skal du ha pik og den bliver banket hårdt i bund, han pumper løs mens jeg stønner under behandlingen.. lige før han kommer trækker han pikken ud .. ned på knæ..  åben munden… de fedtede pik trænger helt i bund uden de store problemer for mig ..

Jeg kan mærke det rykke i pikken lige inden han trækker de ud.. så jeg ved hvad der venter .. Yess stønner han og spermen rammer mig lige i venstre øjenkrog der breder sig et hvidt slør over øje, andet splash lige på tungen her løber det langsomt ned i halsen.. pikken er nu i min mund hvor jeg får glæde af det resten..   2 minutter senere er han på vej ud af døre igen mens jeg ligger tilbage på briksen med buttplugen oppe i røven.

Jeg elsker at det er hedt, intenst, gerne med twist at hårdt og brutalt, det er her jeg op når den totale tilfredsstillelse

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig