Jeg anser mig selv for at være en billig tøs.

Men jeg vil da gerne have lidt for de ydelser jeg tilbyder dig. ikke noget jeg bliver rig af men bare lige nok til jeg vedligeholde min stil. Det er bestemt ikke billigt at være en billig tøs det kan jeg godt skrive under på. Jeg har lidt en blandet forretning kørende. Sammen med at jeg prostituerer mig selv med at tilbyde sexydelser. Så tilbyder jeg også hjælp på dit kontor, som sekretær og hjælp til hjemmesider, inden for design og vedligeholdelse.

Her finder du prisen på kontor og sexydelser

  • Mindste tid er en ½ time: kr. 250
  • Du kan købe mig 1 time: kr. 400
  • Eller en ½ dag 4 time: kr. 1000
  • En hel dag 8 timer: kr. 1700

Jeg laver ikke rengøringshjælp eller ordner din have.. madlavning strækker sig til at sætte kaffe over. Jeg glæder mig til, at komme hjem til dig. og her være din private luder..

Jeg har en side der er fri for stødende billeder, her kan du læse mere om nogle af de dates jeg har haft.. Jeg håber det kan pirre dig så meget at du kontakter mig. jeg vil nyde og malke din pik for sperm..

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig