Pernille

Pernille

Det at leve som Transgender

Det er rigtig at jeg blev født somen dreng. Det har aldrig selv følt at var. Jeg har aldrig rigtig kunnet passe ind i den rolle, så det var ofte at var at finde blandt pigerne i det om det var muligt at komme til at lege/være sammen med dem. Jeg har altid haft det elendig som dreng / mand i en gruppe af mænd drenge.. og ikke helt vidst hvordan jeg navigere der.

At jeg har levet sammen med en kvinde i mange år betyder det at vi har haft et godt intimt forhold? Det syntes jeg ikke.. rent faktisk så er det mere en 10 år siden vi har haft sex sammen. jeg har da fået en del sex de sidste mange år. Det har dog ikke været med kvinder.. men til gengæld men mig i rollen som kvinde..

https://buttplug.dk/hvorfor-var-det-at-jeg-ikke-lige-sprang-ud-som-transperson/

Følg med på min blog den er afslørende tæt… på mig.

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig