Pernille

Pernille

Blev lige kaldt en luder udtaler Pernille fra Herning

Det er rigtig at jeg lige blev kaldt en luder, men for mig er det vel ikke et skældsord. Det er min profession, så for mig er der ikke noget forkert i at nogen råber Luder efter mig.

Der der har været en del det har spurgt på om de ikke kan få lov til kontakt mig på telefon. Det er noget der bliver arbejdet på.. og inden længe vil det være muligt at sende sms er til mig. så kære mænd se frem til at få adgang til komme hurtig til.

Jeg arbejder med at udvide min forretning endnu mere, og noget af det nye er at jeg tager ud på kundebesøg.. og kan betjene kunder i deres private hjem eller som jeg allerede har gjort det et par gange.. været ud på kontor besøg og været en fræk sekretær for chefen..

Pernille en luder
Pernille fra Herning en dansk Shemale prostitueret

Om jeg føler mig billig.. ja. og jeg elsker at være fræk.. og se reaktionen på bulen i bukserne.. når jeg viser varen frem.

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig