Pernille

Pernille

Daglige Rutiner for en prostitueret shemale

Workout er en del af det at være luder.. jeg også ret tidlig i gang hver dag. Også selv om det var lidt sent sidste nat. For mig er den daglige træning. Træning vigtig.. har jeg haft kunder dagen i forvejen.. behøver jeg ikke at lave det jeg kalder let ridning.. hvor jeg sider / rider på en stor dildo mens jeg laver mine øvelser.

For mig har det altid været vigtig at kunne tåle hård analsex i længere tid af gangen.. Jeg bliver altid helt vil i varmen når en mand bare banker pikken helt i bund i min sultne røv og fryder mig helt vild hver gang en mand tømmer sin pik hos mig..

Jeg har fået taget nogle nye fotos af mig .. Er der noget der kan friste dig så er jeg billigt til salg

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig