Pernille

Pernille

Mandag’s date kom og få din pik tømt

Du fik ikke analsex eller et blowjob i weekenden. det får du hos Pernille her må du gerne komme i munden på tøsen.. eller sprøjte din sperm ud over ansigtet på mig. Jeg elsker at tilfredsstille en mand .. og mærke ham komme dybt inde i mig..

Så trænger du til at få lettet trykket efter en lang weekend hvor det bare blev til ret meget sex. så kan jeg som Shemale virkelig hjælpe dig .. med et par villige huller der elsker at tage imod en Quickie.. og føle at jeg udfylder min plads som glædespige.. der gør livet lidt lettere for en mand.

Jeg tilbyder dig uforpligtende sex. hvor det bare er dig det drejer sig om.. og du kan kneppe mig som var jeg plastikdukke jeg har to frække huller du kan kneppe og tømme din pik i .. kan du lide at fiste eller pisse på en en tøs kan det aftales i forvejen, da jeg villigt tager imod begge dele.

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig