Pernille

Pernille

Jeg er en shemale Luder

Det er ved at være hverdag,, jeg bruger kun dame undertøj og lingeri, det er lidt dyrt arbejdstøj.. men “what the fuck” jeg håber bare på at lige kan komme til at løbe rundt for mig. Jeg nyder i den grad at tilfredsstille mænd.. og det er dejligt at kunne sende en glad mand hjem med et stort glad smil.. og vide at de fik lige det de havde ønske sig..

Det ser ud til at kredsen af faste kunder bliver så stor at der kun bliver plads til ganske få fremmede i løbet af ugen.. jeg har en der ønsker at komme hos mig de fleste dage… bare lige for et hurtigt blowjob.. så smagen af en rigtig pik er noget der altid er lige på tungen.

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig