Pernille

Pernille

Travlhed på kontoret

Det sidste halvår har jeg de fleste dage arbejde på kontoret som Pernille.. og det har været mine kompetencer på som udvikler der har givet det støreste bidrag til husholdningen, så det har kun været den daglige gymnastik en kæmpe dildo der holder kussen varm..

Jeg har gennem en længere periode arbejdet hjemmefra… men har også haft så travlt at der ikke rigtig har været tid arbejde som luder.. men har kunnet tjene mere ved at bruge min blondine hjerne til andet end at sutte pik..

Hvad er det så jeg helst vil .. ligge med røven strittende i vejret og tage mod pik eller kæmpe med koder på en hjemmeside.. i begge tilfælde er jeg slutty klædt. og en gang i mellem lykkes det at kombinere begge jobs.. at have en hel dag på arbejde og nå at blive brugt som den frække sekretær.. og have smagen af pik og sperm når jeg holder fyraften.

Jeg syntes at det er dejligt, de dage jeg hvor jeg kan får en pause ved skivebordet.. og lige blive brugt til en quickie.. og gøre en liderlig mand glad.

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig