Pernille

Pernille

24/7 Transseksuel

Mød Pernille en ægte transseksl luder. Jeg tilbyder hård og ekstrem analsex og er mere en villig til Ass to Mouth og kan tage en brunstig pik langt ned i halsen. Alle mænd esker at se og mærke deres pik forsvinde helt ind i en tøz som jeg. jeg syntes at det vild lækker når mand trækker en godt fedtet pik ud af røven og tvinger den helt i bund i munden og knepper min mund som var det en fisse.

Pernille lever i dag som transsseksuel 24/7, hun går altid i dametøj, og arbejdstøjet er altid noget frækt lingeri eller men kan ogå bestilles til rollespil af forskellig slags: Sekretær, sygeplejske, slavetøs og ponygirl, er nogle af de roller jeg naturlig falder ind i. Jeg arbejder ikke 24/7 som luder, For tiden gør jeg det så ofte som mit arbedje gør det muligt for mig.. Skal jeg være ærlig så leder jeg efter muligheden for at komme til at gøre det på fuldtid..

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig