Pernille

Pernille

Pernille skabt til hård analsex

Jeg mistede min analmødom da  jeg var otte år gammel.. det var godt et kosteskaft, jeg her fik stukket op i røven.. det var en jævnaldrende dreng der der her havde mig under behandling.. en leg hvor jeg var en heks.. jeg var slem (billig tøs) der skulle straffes.. det var her jeg fandt at jeg nød at være en luder. og at godt kunne lide at modtage lettere spanking. og at nød når andre drenge brugte mig som en tøs. og det var også gennem denne leg jeg for alvor begyndte at gå i dame / pige trusser og nylonstrømper… det er er ikke bare en fiks ide jeg lige har fået. 

og at jeg var skabt til at tilfredsstille mænd.. og så lang jeg kan huske tilbage så har jeg set mig selv som kvinde og luder, når jeg har haft sex.. jeg har gennem gennem 3 år taget p-piller.. det har pillet ved evnet til få rejsning. testiklerne er også blevet væsentlig mindre, en  lille smule større bryster. 

De sidste tyve år har jeg da også kun haft sex med mænd,, og med mig som Tøz det er her jeg selv føler at jeg, det betyder dog ikke at jeg på nogen måde er kommet helt ud af skabet.. 

Jeg elsker den nøgen pik.. smagen af mand.. for det til at krible i min mave.. det kan godt ske der er mange der siger de ikke gider at se pik billeder.. jo jeg bliver bare så liderlig af det.. og drømmer og mange mænd kommer og bruger mig på en gang.. og drømmer at jeg dagligt bliver brugt som en luder.. 

Jeg elsker de frække møder hvor en mand bar lige kommer hos mig for lette trykket .. jeg bliver taget som en anden pornotøs. og at han elsker den lige på og hårdt.. og at jeg fortjener at han tømmer pikken langt oppe i mig.. så jeg resten af dage har hans sperm oppe i mig..  

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig