Pernille

Pernille

Dick fisting og quickies hos Pernille

Springsale hos Pernille Shemale.. Mange mænd er vilde med fiste en tøz. Jeg og jeg stiller frivilligt min røv til rådighed for sexhungrede mænd der vil prøve dick fist… mens de fister mig analt kan knepper mig i røven .. for mig føles det som om jeg bliver flækket.. og det sker også at en mand rykker mig så meget i mig så jeg vralte som en anden gås de næste par dage..

Det er noget det er mange mænd er vilde .. specielt tanken om at de bruger mig helt til bristepunktet .. og at jeg en eller anden sted bliver udblokket så ofte at røvet ikke kan lukke helt tæt.. og at man bare kan tage mig brutalt i røven uden at bruge tid på at varme røven op…

For mig har fantasien om at blive brugt til en quickie altid været noget der har tændt mig.. og de gange hvor jeg har prøvet blive brugt på den måde.. hvor jeg har været klar til at modtage en mand, bare lige skal have et hurtigt knald og få lettet trykket.. jeg har hafte et par faste “kunder” der kommer forbi når de er i området.. og får lige at lettet trykket.. og det tager ofte under 20 minutter.. ingen snak.. de fleste med pik der dunkende svupper ud at bukserne mere end klar.. til at blive banket i bund i min villige røv. De får naturligvis lov til at tage det de vil have af rå sex.

De tager tilfredse afsted mens jeg efterlades med spermen dryppende ud af røven, eller ud over ansigtet… nogen ønsker at komme i munden på mig efter at der kneppet mig i røven .. og her har så smagen af min egen røv blandet med deres sperm.. som det der gør mig glad resten af dagen.

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig