Pernille

Pernille

Gæster på kontoret analsex og fisting

Det har vel været et ok forår for Pernille .. jeg elsker at ha gæster.. og er specielt vild med de gæster der helst ser mig modtage dem uden at jeg har trusser på.. og det er skønt at få lov til at tømme deres pikke inden de tager herfra igen..

De sidste par mænd jeg har haft på besøg… har fistet mig grundigt i røven… Det er vildt grænseoverskridende at lade en mand man aldrig har mødt før få adgang til at kunne proppe en næve op i røven, og på det nærmeste flå røven i stykker når de rykker den knyttede hånd ud gennem den udspillede ringmuskel.. mange er vilde med at se på at de trækker hånder ud gennem det udspillede hul… selv er jeg vild med at mærke hånden glide helt ind og min røv omslutter håndleddet det er en dejlig fyldt fornemmelse…

At jeg naturligvis skal ha pik i hoved og røv.. og at der fri kan skiftes hul flere gange gør det frækkere for mig også..

Del denne artik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig