Pernille

Pernille

En røv i udu

Jeg har en røv der er gået i stykker

Jeg har solgt mig selv. Jeg ved ikke, om det gør mig til en luder. Men lidt luder er jeg vist.

De fleste kommer her for den rå anal sex de er alle utålmodige efter at tage mig i røven og kommer her for at prøve hardcore analsex med mig som den villige luder / slave / tøs. 

Fra naturens side er jeg velsignet med en slap ringmuskel, så en mand kan ubesværet banke sin pik op i mig, uden at det gør ondt på mig.

Jeg har altid syntes, at det var pornoagtigt. At jeg kan tages i røven uden forberedelse og uden forsigtighed. Og det får mig til at spørge, om man kan være prædestineret til at være en luder, at det er det er det jeg er skabt til, og at jeg føler at det er det der min skæbne. 

Mange har set billeder og klip af mig der bliver brutalt fistet og gennemkneppet i røven.. og er lidt forskrækket over at jeg kan kan klare at blive brugt på den måde. 

De fleste biver dog vildt liderlige ved tanken om lege med min røv.. man kan tydeligt mærke de bliver ophidset når de ser deres hånd forsvinde totalt op i røven på mig, nyder at jeg giver mig højlydt under den behandling de giver mig i røven, for mig føles som det som om jeg er ved at sprænges. 

Ja min røv  i udu..

Luften kan jeg ikke ikke holde på en vind og luften siver ud af mig som et punkteret lovedoll, jeg vralter som en anden gås.. og bør altid gå med et trussebind for at sikre mig mod en synlig våd plet bagpå trusserne. 

På den anden side så elsker jeg at føle mig som en anden udkneppet luder her ved jeg at jeg er på min rette hylde, og når en mand tager mig råt og ponoagtig så er jeg i min rette rolle.. 

Del denne artik

1 kommentar til “En røv i udu”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hey!
handsome,

kom og knep mig?

Skriv til mig